Home Over ons

Behoud van mooie panden en mooie relaties

Het begon ooit met het hoogstpersoonlijk redden van de torenspits van de Spaarnekerk in Haarlem door ondernemer Luigi Prins. Het leidde tot de oprichting van Cobraspen. Ruim 35 jaar later is de Cobraspen Groep een succesvolle vastgoed- en conceptontwikkelaar in Haarlem en omgeving. 

Cobraspen Vastgoed richt zich in datzelfde gebied specifiek op de verhuur en verkoop van woningen, kantoor- en winkelruimtes. Ondernemend en creatief. Met ziel en zaligheid. Een sterk merk in vastgoed. Van monumentaal tot industrieel. Vastgoed met karakter. Van ondernemers, voor ondernemers.

Monumentale en industriële gebouwen komen met geschiedenis en verhalen. Ze maken onderdeel uit van het leven van mensen die er leven, werken, wonen. Ze maken onderdeel uit van de geschiedenis van een stad of dorp. Van een samenleving. Ze zijn bepalend voor een cultuur. Mensen zijn er om verhalen door te geven.

De reden dat wij al 35 jaar hét merk in vastgoed zijn, is omdat er duurzaamheid in ons DNA zit. De liefde voor monumentaal vastgoed, voor bijzondere mensen én voor de stad Haarlem en omgeving is onze dagelijkse drijfveer. We zijn gericht op behoud van het goede en het mooie. Zo kijken we naar onze panden en uiteraard ook naar onze relaties. We zetten dus graag ook met jou in op de lange termijn.

Cultuur

We luisteren naar jouw wensen, doelen en ambities. We denken en bewegen graag met je mee, oplossingsgericht. Zijn energiek, ondernemend en creatief. We kunnen ons goed verplaatsen in jouw positie als ondernemer. Hebben een heldere visie op de ontwikkeling van de vastgoedmarkt. We inspireren en adviseren je graag, brengen onze ervaring en ons grote netwerk in. Alles om de ultieme match te vinden tussen jou en het vastgoed met een verhaal. Een karaktervol pand dat jouw wensen en de doelen en ambities van jouw onderneming weerspiegelt en versterkt. 

We zijn er voor jou. Elke dag weer.

Bekijk ons aanbod

Bekijk alles
Op Dreeff
Dreef 24, Haarlem

79 m2 - 146 m2

Price on request

Villa Rodesteijn
Mollaan 1, Bloemendaal

109 m2 - 193 m2

Price on request

SuikerSilo’s
SugarCity Ring , Halfweg

81 m2 - 1.392 m2

From  €175,-   Per m2 per jaar