Home Over ons

Liefde voor monumentaal en industrieel erfgoed

Vanuit passie voor monumentaal en industrieel erfgoed richtte ondernemer Luigi Prins Cobraspen op. Inmiddels is Cobraspen Groep al ruim 35 jaar een succesvolle vastgoed- en gebiedsontwikkelaar in Amsterdam, Haarlem en omgeving. De liefde voor bijzonder erfgoed komt nog elke dag tot uiting door de aandacht die deze unieke en uitdagende projecten ontvangen. 

Cobraspen Vastgoed richt zich in datzelfde gebied specifiek op de verhuur en verkoop van woningen, kantoor- en winkelruimtes. Monumentale en industriële gebouwen komen met een geschiedenis en verhalen. Ze maken onderdeel uit van de mensen die er leven, werken, wonen. Ze maken onderdeel uit van de geschiedenis van een stad of dorp, van een samenleving en zijn bepalend voor de cultuur. Mensen zijn er om die verhalen door te geven.

De reden dat wij al 35 jaar hét merk in vastgoed zijn, is omdat er duurzaamheid in ons DNA zit. De liefde voor monumentaal vastgoed, voor bijzondere mensen én voor de stad Haarlem en omgeving is onze dagelijkse drijfveer. We zijn gericht op behoud van het goede en het mooie. Zo kijken we naar onze panden en uiteraard ook naar onze relaties. We zetten dus graag ook met jou in op de lange termijn.

Cultuur

We luisteren naar jouw wensen, doelen en ambities. We denken en bewegen graag met je mee, oplossingsgericht. Zijn energiek, ondernemend en creatief. We kunnen ons goed verplaatsen in jouw positie als ondernemer. Hebben een heldere visie op de ontwikkeling van de vastgoedmarkt. We inspireren en adviseren je graag, brengen onze ervaring en ons grote netwerk in. Alles om de ultieme match te vinden tussen jou en het vastgoed met een verhaal. Een karaktervol pand dat jouw wensen en de doelen en ambities van jouw onderneming weerspiegelt en versterkt. 

We zijn er voor jou. Elke dag weer.

Bekijk ons aanbod

Bekijk alles
Op Dreeff
Dreef 24, Haarlem

79 m2 - 146 m2

Price on request

Villa Rodesteijn
Mollaan 1, Bloemendaal

Price on request

SuikerSilo’s
SugarCity Ring , Halfweg

81 m2 - 1.392 m2

From  €175,-   Per m2 per jaar