Home Aanbod Kantoor SuikerSilo’s

SuikerSilo’s

Nét onder de rook van Amsterdam staan de inmiddels iconische SuikerSilo’s. Deze dienden decennialang als suikeropslag voor de naastgelegen suikerfabriek. Tegenwoordig vormen de twee 50-meter hoge torens, met hun ultramoderne kantoren en showrooms, een dynamische werkomgeving voor verschillende creatieve bedrijven. Waar overdag de grootte en de unieke raampartijen opvallen, veranderen de torens ‘s avonds in een fonkelend kleurenspel. Duurzaamheid stond bovenaan bij de herontwikkeling naar bedrijfsruimtes en showrooms. Om verspilling tegen te gaan is zoveel mogelijk materiaal hergebruikt. De SuikerSilo’s hebben energielabel ‘A’ en er wordt gebruik gemaakt van duurzame energie dankzij een WKO-installatie.

Units in dit object

De SuikerSilo’s hebben ruimtes te huur vanaf 81 m² (VVO). Dit is één achtste deel van een complete etage. De ruimtes zijn modulair, (bij)huren kan per kwart etage met de optie tot het huren van een complete verdieping. Op iedere verdieping zijn een luxe toiletgroep en vier pantry’s te vinden. Wie op zoek is naar een unieke kantoorruimte of showroom met een perfecte ligging, is bij de SuikerSilo’s aan het juiste adres.

Neem persoonlijk contact op

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Sinds 2000 herontwikkelt Cobraspen Groep het voormalige CSM-terrein tot een bruisend, nieuw gebied onder de naam SugarCity. De SuikerSilo’s zijn al omgevormd tot moderne bedrijfsruimtes en de naastgelegen suikerfabriek is in gebruik als evenementenlocatie.
Eind 2020 opende het 20.000 m2 grote ‘Amsterdam The Style Outlets’: een high-end fashion-outlet met ruim 100 winkels. Naast retail komen er restaurants, een jachthaven, een grote supermarkt én een 400-kamers tellend hotel met ruimte voor events en congressen. Een plaats waar business en pleasure perfect samenkomen!

Bereikbaarheid

Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg waar vier keer per uur treinen vertrekken naar Amsterdam en Haarlem. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur.

Historie

In 1863 opende de suikerfabriek. Hier werden bieten verwerkt tot suiker. De silo’s deden dienst als suikeropslag. De fabriek was jarenlang in handen van de Centrale Suiker Maatschappij, en tot aan de sluiting in 1992 werd hier suiker gemaakt.

De naam SugarCity is dan ook een mooie ode aan deze periode. Alhoewel het gebied nu her-ontwikkeld wordt tot een grootschalig outletcentrum met omliggende voorzieningen, zijn de vele historische elementen goed bewaard gebleven.

Inspirerende bedrijfsruimtes en showrooms

Huurprijs

From  €175,-   Per m2 per jaar 

Oppervlakte

81 m2 - 1.392 m2

Locatie

SugarCity Ring , Halfweg

Parkeren

Afgesloten terrein

Toilet

Ja

Pantry

Ja

Internet / Wi-Fi

Ja

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of merk in de SuikerSilo’s? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de kantoorruimtes in de SuikerSilo’s!

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51