Home Werken bij

Werken bij Cobraspen Vastgoed?

“Feest der herkenning, deze kernwaarden! Ik kan zeker iets toevoegen voor Cobraspen Vastgoed.” Als dit je reactie is na het lezen van onze kernwaarden hieronder, neem dan vooral contact met ons op!

Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan:

 

Nieuwsgierig naar je (potentiële) collega’s? Neem een kijkje bij ons Property team.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Ziel en zaligheid

  Have you got soul? Net als ons monumentaal en industrieel vastgoed? En ons team. Want dat werkt met ziel en zaligheid om mooie panden én mooie relaties met onze klanten te behouden.

  Bijzondere aandacht

  Werken met waardevolle klanten en vastgoed op dit niveau vergt een persoonlijke begeleiding en unieke aanpak. Dat doen we dan ook aandachtig, zorgvuldig en met oog voor detail.

  Natuurlijk duurzaam

  We zetten in op langetermijnoplossingen en langetermijnrelaties. Duurzaamheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, zowel in onze panden als onze relaties. We onderscheiden ons door creativiteit en een andere kijk op zaken.

  Verhalenvertellers

  Monumentaal en industrieel vastgoed komt met prachtige verhalen. Mensen zijn uniek en onderscheiden zich door verhalen. Aan ons de taak deze verhalen door te geven. Wij zijn verhalenvertellers.

  Onderbuikgevoel

  Door de jarenlange ervaring die we hebben, durven we te vertrouwen op onze intuïtie. Zo hebben we een goed gevoel voor mensen ontwikkeld. Maar ook gevoel voor objecten. Voor kansen. Dat maakt dat we van de gebaande paden durven af te wijken en levert soms spannende resultaten op.