Home Voordelen van een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw
Haarlem, Handige tips, Starters

Voordelen van een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw

Je onderneming vestigen in een bedrijfsverzamelgebouw brengt vele voordelen met zich mee. Verlaag je kosten, verhoog je productiviteit en vergroot je netwerk. In deze blog laten wij je zien waarom deze voordelen zo praktisch zijn!  

Wat is een bedrijfsverzamelgebouw 
Zoals de naam al doet vermoeden is een bedrijfsverzamelgebouw een pand waar meerdere ondernemingen in huisvesten. Iedere onderneming beschikt hier over een eigen bedrijfsruimte, maar deelt de overige kosten als service en onderhoud met anderen. 

 

Flexibele huur & lage kosten 
Een van de voordelen van een kantoor huren in een bedrijfsverzamelgebouw is dat je de kosten verlaagd. Je draait niet alleen op voor bijkomende kosten als service, onderhoud en beveiliging, maar deelt deze met de andere bedrijven. Hiermee bespaar je geld wat je beter in je eigen bedrijf kan investeren, zoals de juiste software of personeel.   

Daarbij brengt een bedrijfsverzamelgebouw meer flexibiliteit in de huur. Je huurt over het algemeen kortere periodes, waardoor groei of krimp mogelijkheden een stuk gemakkelijker worden. Vaak zijn er opties om kantoorruimtes toe te voegen of weg te nemen, aan de hand van de groei van je bedrijf. 

 

Extra ruimte afhuren 
Nog een voordeel van huren in een bedrijfsverzamelgebouw is de mogelijkheid om vergader- en trainingsruimtes te huren. Vaak zijn dit dure investeringen voor kleinschalige ondernemingen die dit soort ruimtes slechts in lage frequentie gebruiken. De optie tot huren van deze ruimtes wanneer nodig is, bespaart dus geld voor deze ondernemingen.   

 

Productiviteit 
Met een vaste werkplek creëer je een werkritme waardoor de productiviteit toeneemt. Hier heb je alle tools bij de hand, kun je jouw werkplek opstellen en achterlaten zoals jij dat wilt en ben je niet elke dag geld kwijt aan dure lunches tijdens het werken op flexwerkplek.   

 

Netwerken 
Daarbij is het voordeel van werken binnen een bedrijfsverzamelgebouw dat je snel en gemakkelijk contact maakt met andere ondernemingen. Door elkaar te ontmoeten en elkaars werk te delen, ontstaan er nieuwe kansen en samenwerkingen. Een kantoor huren in een bedrijfsverzamelgebouw draagt dus ontzettend goed bij aan het netwerk van je onderneming.   

 

Ons aanbod 
Ben jij al helemaal enthousiast geworden en wil je de voordelen van een bedrijfsverzamelgebouw zelf ontdekken? Kijk dan eens naar ons diverse aanbod.  

Kies voor de SuikerSilo’s als je op zoek bent naar een unieke locatie die creativiteit uitstraalt en stimuleert.

Huur een ruimte bij Ankestyn als je geïnteresseerd bent in een modern pand met goede bereikbaarheid in Amsterdam.

Toch meer flexibiliteit nodig? Kijk dan vooral eens bij Office Hotel voor een all-inclusive kantoorconcept met flexibele contracten.  

 

Jouw onderneming vestigen in een bedrijfsverzamelgebouw? Kijk hier voor de mogelijkheden.