Home Aanbod Kantoor Fonteinlaan

Fonteinlaan

Dit kantoorgebouw aan de Fonteinlaan 5 is onderdeel van Office Hotel; een all-in kantorenconcept in Haarlem. Er worden kant-en-klare kantoorunits aangeboden in combinatie met een all-in servicepakket. Hierdoor kun jij je als ondernemer vooral bezighouden met je bedrijf!

De locatie beschikt over 30 moderne kantoorruimtes, waarvan er tien units gelegen zijn op de begane grond en 20 op de eerste verdieping. Iedere ‘bewoner’ van Office Hotel Zuid mag drie uur per week gratis gebruikmaken van de vergaderruimte (o.b.v. beschikbaarheid).

Neem persoonlijk contact op

Bereikbaarheid

De locatie heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht of richting Alkmaar. Op het achtergelegen parkeerterrein is ruime parkeergelegenheid (betaald parkeren). Bushalte Dreef ligt op loopafstand vanwaar bus 50 geregeld stopt met een directe verbinding naar het station. Het centrum van Haarlem is met slechts een paar minuten fietsen te bereiken.

Omgeving

Office Hotel Zuid is gelegen op een toplocatie, op slechts enkele autominuten van Haarlem centrum. Het pand ligt aan de rand van het stadsbos Haarlemmerhout, ook wel bekend als ‘de Hout’. Leuk om te weten is dat dit het oudste stadsbos van Nederland is! Naast Office Hotel Zuid is een La Place restaurant gevestigd, perfect om eens lekker te lunchen. De binnenstad is bereikbaar met de fiets, auto of zelfs lopend.

All-in kantoorruimtes

Huurprijs

Price on request

Oppervlakte

Locatie

Fonteinlaan 5, Haarlem

Parkeren

Eigen parkeerterrein

Buitenruimte

Balkons

Ben je geïnteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf bij Office Hotel – Fonteinlaan 5? Bekijk de Office Hotel website voor de beschikbaarheid en om een kantoorruimte te reserveren.