Home Aanbod Kantoor Ankestyn

Ankestyn

Moderne en goed bereikbare bedrijfsruimtes, dat vind je bij ‘Ankestyn’, gelegen op het Amstel Business Park Zuid. Het bedrijfsverzamelgebouw is  gerenoveerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Ankestyn is voorzien van alle moderne kantoorgemakken en beschikt onder andere over drie liften, parkeergelegenheid voor de deur en op iedere verdieping is er een pantry en luxe toiletgroep te vinden. De gunstige ligging maakt ‘Ankestyn’ tot een gewilde kantoorlocatie.

Units in dit object

Ankestyn heeft moderne en lichte units te huur, in diverse oppervlaktes. Voor iedere ondernemer heeft Ankestyn wel een geschikte ruimte die past bij zijn/haar wensen. Door het ruime aanbod aan verschillende units hebben we per verdieping een overzicht gemaakt met het ‘vanaf-’ aantal vierkante meters en prijzen. Onze property managers helpen je graag met het zoeken naar de perfecte kantoorruimte voor jouw bedrijf.

Neem persoonlijk contact op

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl
+31 (0)23 541 11 45

Omgeving

Ankestyn is gelegen op het Amstel Business Park (Overamstel), een dynamische bedrijvenlocatie in Ouder-Amstel. Praktische voorzieningen als de Makro en de Sligro bevinden zich vlakbij. In de zomer is het nabij gelegen ‘Amstelkwartier’ een favoriet recreatiegebied voor vele Amsterdammers, met gezellige cafés en bistro’s. Een perfectie combinatie van bedrijvigheid en recreatie, wat voor een bruisende werkomgeving zorgt.

Bereikbaarheid

Ankestyn is gelegen op industrieterrein Amstel Business Park Zuid, een dynamische locatie nabij de Makro en de Sligro, uitstekend bereikbaar vanaf de A9, A10 en de A2. Vanaf het centrum van Amsterdam is het kantoorgebouw goed te bereiken via de Rijnstraat.

Diverse metroverbindingen zorgen voor een goede bereikbaarheid met het OV. Vanaf Amsterdam CS en station Amstel is de Joan Muyskenweg goed te bereiken met tram 51 (halte Overamstel) en de metrolijnen 54 en 53 (halte Van der Madeweg), welke op loopafstand liggen.

Modern bedrijfsverzamelgebouw

Huurprijs

Vanaf €185 per m2 per jaar

Oppervlakte

176 m2 - 1.335 m2

Locatie

Joan Muyskenweg 40, Amsterdam

Parkeren

Betaald of vergunning

Toiletten

Toiletgroep per verdieping

Pantry

Pantry per verdieping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf bij Ankestyn? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de kantoorruimtes bij Ankestyn!

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl

+31 (0)23 541 11 45