Home Aanbod Woning Teilingen Residence

Teilingen Residence

Wie binnenstapt in de luxe appartementen van ‘Teilingen Residence’ voelt zich meteen thuis. De appartementen zijn gemeubileerd en smaakvol ingericht, met genoeg ruimte om er een persoonlijke touch aan te geven. De appartementen op de hoger gelegen etages genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving van Amsterdam – Buitenveldert.

Bij binnenkomst in de fraaie welkomsthal word je vriendelijk begroet door de conciërge, die overdag voor je klaarstaat mocht je iets nodig hebben. Bovendien kunnen bewoners van Teilingen Residence gebruik maken van de gym op de tweede verdieping. Dat is nog eens thuiskomen!

Woningen in object

De appartementen variëren tussen de 55 m2 en 152 m2 en zijn luxueus en sfeervol ingericht. Thuiskoks kunnen hun hart ophalen in de moderne keuken – volledig uitgerust met alle essentiële benodigdheden. De slaapkamers beschikken over heerlijke hotelkwaliteit bedden en de badkamers zijn luxe en modern. De appartementen zijn bovendien voorzien van een wasmachine en een droger. De kroon van Teilingen Residence is het luxe Penthouse (262 m2) op de 15e verdieping met een spectaculair 360° panorama-uitzicht.

Neem persoonlijk contact op

Margreet Paauw

Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl
+31 (0)6 39 11 14 68

Omgeving

Teilingen Residence is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Deze omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je heerlijk wandelen in het Amsterdamse Bos – gelegen op loopafstand! In het luxe winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ vind je naast de supermarkt ook luxe boetiekjes en speciaalzaken. De binnenstad van Amsterdam is goed bereikbaar met het OV vanaf station Zuid of natuurlijk op de fiets!

Bereikbaarheid

Teilingen Residence heeft door de gunstige ligging buiten het stadscentrum een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9) en opties voor openbaar vervoer. Parkeren kan in de straat (betaald) met de mogelijkheid voor de aanvraag van een parkeervergunning.

Historie

De geschiedenis van Teilingen Residence is vrij jong. Buitenveldert werd ontworpen als een zogenaamde ‘tuinstad’ van Amsterdam, met zijn eigen winkels, scholen, kerken, veel groen en speelplaatsen. De voorzieningen boden bewoners een grote mate van zelfstandigheid ten opzichte van de oude stad. In 1955 werd gestart met de stadsuitbreiding en werd het gebied in zijn geheel opgehoogd met zand uit Loosdrecht. De eerste steen voor Buitenveldert werd in 1958 gelegd, een jaar later konden de eerste bewoners intrekken. Het grootste deel van de tuinstad werd gebouwd in de jaren zestig, zo ook Teilingen Residence.

De hoofdstraten zijn vernoemd naar baljuws van Amstelland, andere straten zijn vernoemd naar de Nederlandse provincies en naar kastelen en buitenplaatsen. Teilingen Residence is dus niet enkel vernoemd naar de straat, maar hierdoor ook naar de ‘Baljuw van Teylingen’.

Bronvermelding foto: Stadsarchief Amsterdam, 5293FO010485

Thuiskomen in Teilingen

Huurprijs

v.a. € 1.550,- p.m.

Oppervlakte

55 m2 - 262 m2

Servicekosten

€ 2,50 per m2 p.m.

Internet/TV

€ 35,- p.m.

Volledig gemeubileerd

Compleet ingericht

Huisdieren toegestaan

1 huisdier tot 20 kg

Huurperiode

Vanaf 1 jaar

Parkeren

Middels vergunning

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de beschikbare appartementen in Teilingen Residence? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Margreet Paauw

Assistent Makelaar

mpaauw@cobraspen.nl

+31 (0)6 39 11 14 68