Home Aanbod Woning Teilingen Residence Penthouse

Penthouse

Het Penthouse appartement is het ruimste en meest luxe appartement – de kroon van Teilingen Residence. Het appartement bedraagt 262 m2 en is van alle luxe voorzien. Met de lift kom je direct in het appartement op de 15e verdieping. Het Penthouse is omringd door grote raampartijen, waardoor je kunt genieten van een schitterend 360° uitzicht over Amsterdam.

De woonkamer is licht en modern met exotische, warme kleuren. De open haard geeft meteen een huiselijk gevoel. Dankzij de twee zithoeken en twee eetgedeeltes kun je kiezen waar je zin in hebt die dag. De open keuken is voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt en de Nespresso koffiemachine maakt je koffie precies zoals jij dat wil!

Het appartement telt 1 slaapkamer met luxe, open badkamer. Vanuit je bed loop je zo de walk-in regendouche in, of ga je decadent in het midden van de kamer in bad? Langs de muren zijn sfeerhaarden aangebracht voor een extra weldadig gevoel. De combinatie van modern, luxueus en exotisch is ook hier duidelijk zichtbaar. De prachtige parketvloer in visgraatmotief is tijdloos en sfeervol.

Vanaf de twee grote balkons (met tuinmeubilair) word je getrakteerd op een waanzinnig uitzicht over Amsterdam.

  • Home domotica systeem
  • Elektronische kluis
  • Keukengerei en servies aanwezig
  • Nespresso koffiemachine
  • Airco aanwezig
  • Gebruik fitnessruimte

Specificaties

Huurprijs

Price on request

Oppervlakte

262 m2

Servicekosten

€ 2,50 per m2 p.m.

Internet / TV

€ 35,- p.m.

Volledig gemeubileerd

Compleet ingericht

Huisdieren toegestaan

1 huisdier tot 20 kg

Huurperiode

Vanaf 1 jaar

Parkeren

Middels vergunning

Ben je geïnterreseerd?

Benieuwd naar de beschikbare appartementen in Teilingen Residence? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.