Home Huren in de SuikerSilo’s op SugarCity
Handige tips, Ontwikkelingen

Huren in de SuikerSilo’s op SugarCity

Waar vroeger bergen aan suiker werd opgeslagen, ontstaan nu bergen aan creatieve ideeën. De getransformeerde SuikerSilo’s huisvesten deze dagen diverse bedrijven in hypermoderne kantoorruimtes en showrooms. Deze samenkomst van bedrijven zorgt voor een goede dynamiek onderling.   


Transformatie

Na decennialang te hebben gediend als suikeropslag, vormen de twee 50-meter hoge torens tegenwoordig een dynamische werkomgeving voor verschillende creatieve bedrijven.  

 De silo’s en het terrein waren jarenlang in handen van de Centrale Suiker Maatschappij (CSM). Tot aan de sluiting in 1992 werden hier bieten verwerkt tot suiker. De naam van het terrein, SugarCity, is dan ook een mooie ode aan deze periode. 

Duurzaamheid stond tijdens de herontwikkeling van de silo’s centraal. De ruimtes zijn voorzien van energielabel A en dankzij het warmteopslagsysteem is de energie die gebruikt wordt uiterst duurzaam. Als het donker wordt transformeren de SuikerSilo’s in echte eyecatchers dankzij de LED-verlichting aan de buitenkant.  

 

Moderne en dynamische bedrijfsruimtes
Wie op zoek is naar een unieke kantoorruimte of showroom, is bij de SuikerSilo’s aan het juiste adres!  

De ruimtes zijn modulair waardoor bij-huren in een later stadium mogelijk is. De ruimtes beschikken over een luxe toiletgroep en eigen pantry waarmee elke onderneming zijn eigen plekje kan creëren van A-Z. 

De kantoorruimtes zelf zijn modern, licht en beschikken over een energiezuinige WKO-installatie, airconditioning, video intercom en glasvezelverbinding voor snel internet. Daarbij zijn de hoge ruimtes verlicht met energiezuinige LED’s. De kenmerkende ruitvormige ramen bieden een panoramisch uitzicht op het SugarCity terrein, de Ringvaart en ver daarbuiten.  

Geniet van de hoge, modulaire ruimtes, het uitgestrekte uitzicht en laat je inspireren door het pand en de levendige omgeving. 

 

Dynamische locatie
Met een bedrijfsruimte in de SuikerSilo’s sta je midden in de ontwikkeling van de toekomst. De silo’s liggen tussen SugarCity Events en Amsterdam The Style Outlets in. Een plaats waar werk en plezier perfect samenkomen.  

De huidige situatie in combinatie met de lopende ontwikkelingen maken SugarCity een dynamische locatie om te werken. Herontdek het gebied steeds weer, terwijl om je heen het gebied zich iedere dag opnieuw blijft ontwikkelen. 

De SuikerSilo’s en het terrein zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of auto. Pal tegenover het SugarCity terrein ligt station Halfweg-Zwanenburg. Hier vertrekken elke 15 minuten treinen richting Amsterdam en Haarlem. Met de auto is het terrein goed te bereiken via de A200 of N200. Via deze wegen ben je binnen enkele minuten in Amsterdam of Haarlem.   

 

Huurders aan het woord
VANEIGENS is een IT retail-specialist op het gebied van klantrelatiebeheer en huurder in de SuikerSilo’s van SugarCity. Boudewijn Wildeman, medeoprichter en CEO van VANEIGENS, vertelt wat de doorslaggevende reden was om hier een bedrijfsruimte te huren: 

‘De prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met een pand in Amsterdam, de reuring en de bereikbaarheid. En wat is er interessanter voor een retailspecialist dan op hetzelfde terrein als Amsterdam The Style Outlets te zitten?’, aldus Boudewijn Wildeman. 

 

Ook een bedrijfsruimte huren in de dynamische SuikerSilo’s? Neem snel contact op met een van onze Property Managers.