Home Aanbod Woning Villa Sonnewende totale woning

totale woning

Parterre: portaal met openslaande deuren en stijlvolle vestibule die opent naar een imposante hal met schitterend trappenhuis en overkoepeld door een monumentaal glas-in-lood bovenlicht.
Woonkamer en suite, tv-kamer, werkkamer met schouw en eetkamer. De gezellige authentieke woonkeuken heeft twee servieskasten en een schouw, bijkeuken met inbouwkasten. Diverse vertrekken bieden middels openslaande deuren, toegang tot de riante en privacy biedende tuin.

1e verdieping: vide met zicht op het unieke glas-in-lood bovenraam en overloop voorzien van een prachtige parketvloer met dubbele bies. Deze verdieping heeft vijf royale slaapkamers waarbij de mogelijkheid bestaat tot het creëren van additionele slaapkamers. Deze verdieping heeft twee badkamers en een zeer royale maatvoering!

Op de 2e verdieping bevindt zich een luxe penthouse met groot zonneterras welke geheel verbouwd is in 2002. Deze verdieping is bereikbaar zowel via een trappenhuis als een lift en heeft een royale overloop met eikenhouten vloer, lichte woonruimte voorzien van eikenhouten vloer en een marmeren schouw, luxe Siematic keuken met inbouw apparatuur, eetkamer, slaapkamer met vaste kastenwand, inloopkast, deur naar balkon en toegang naar luxe badkamer met vloerverwarming. Een tweede slaapkamer met inbouwkasten met deur naar zonneterras, derde slaapkamer, luxe tweede badkamer voorzien van ligbad, separate douche, dubbele wastafel, bidet en toilet.

Specificaties

Koopprijs

€ 3.875.000,-

Oppervlakte

798 m2

Locatie

Overveen

Parkeren

Eigen terrein

Tuin

Ja

Ben je geïnterreseerd?

Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over ‘Villa Sonnewende’.