Home Aanbod Kantoor Poortgebouw

Poortgebouw

Het Poortgebouw is – zoals de naam al doet vermoeden – de toegangspoort naar SugarCity. Het Poortgebouw ligt pal tegenover het treinstation Halfweg-Zwanenburg en loopt overdwars over de SugarCity Ring, waar auto’s, fietsers en voetgangers onder het gebouw door toegang verkrijgen tot het gebied. Vanuit het Poortgebouw is dus altijd genoeg te zien!

Het pand wordt momenteel compleet gerenoveerd en verduurzaamd en ontvangt energielabel A. Op de begane grond komt een horecagelegenheid en de bovenliggende etages worden getransformeerd tot hoogwaardige bedrijfsruimtes. Het industriële karakter zal niet verloren gaan bij de transformatie met pilaren en een gevlinderde betonvloer. De hoge, grote raampartijen geven de ruimtes aangenaam veel licht. De oplevering van de ruimtes staat gepland voor het voorjaar 2022.

Download Brochure

Units in dit object

Het Poortgebouw leent zich uitstekend als kantoorruimte en/of showroom en biedt een fantastisch uitzicht op het gehele SugarCity-terrein en de omgeving. Er is maar liefst 1800 m² aan (kantoor)ruimte beschikbaar, verdeeld over 3 etages. De ruimtes zullen voorzien zijn van originele industriële pilaren, een hoogwaardige entree, nieuwe HR++ beglazing en alle basis elektravoorzieningen. De nieuwe, gevlinderde betonvloeren zijn voorzien van vloerverwarming en er is een nieuwe klimaatinstallatie aangebracht. Ook is er een goederen en personenlift aanwezig.

Neem persoonlijk contact op

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Sinds 2000 herontwikkelt Cobraspen Groep het voormalige CSM-terrein tot een bruisend, nieuw gebied onder de naam SugarCity. De SuikerSilo’s zijn al omgevormd tot moderne bedrijfsruimtes en de naastgelegen suikerfabriek is in gebruik als evenementenlocatie.

Eind 2020 opende het 20.000 m2 grote ‘Amsterdam The Style Outlets’: een high-end fashion-outlet met ruim 100 winkels en horecagelegenheden. Naast retail komen er restaurants, een jachthaven, een grote supermarkt én een 400-kamers tellend hotel met ruimte voor events en congressen. Een plaats waar business en pleasure perfect samenkomen!

Bereikbaarheid

Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg waar vier keer per uur treinen vertrekken naar Amsterdam en HaarlemTevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur. 

Historie

Van 1863 tot aan de sluiting in 1992, was dit het terrein van de suikerfabriek. Suikerbieten werden hier verwerkt tot suiker. Het Poortgebouw was in deze dagen een distributiecentrum. Een strategische locatie; aan de poort konden de (vracht)wagens snel worden ingeladen. Op de tweede etage was het directiekantoor gevestigd. De derde etage konden de Suikerfabriek medewerkers genieten van hun lunch, hier was destijds de kantine gevestigd.

Huurprijs

Vanaf € 235 per m² per jaar

Oppervlakte

220 m2 - 554 m2

Locatie

SugarCity

Parkeren

Afgesloten parkeerterrein voor pashouders

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of inspirerende showroom, het kan allemaal in het Poortgebouw op het bruisende SugarCity terrein. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51