Home Aanbod Kantoor Grote Houtstraat
Niet beschikbaar

Grote Houtstraat

Kantoor houden in dé prestigieuze winkelstraat van Haarlem: de Grote Houtstraat. Dit unieke pand uit 1870 heeft karakter en is gelegen op een triple A-locatie. Dit maakt het toteen dynamische standplaats.Bij binnenkomst valt de bijzondere entree direct op, een mooie combinatie van oud en nieuw. Ook beschikt het pand over een eigen overdekte fietsenstalling en is er een Albert Heijn gesitueerd op de begane grond. Vanuit je kantoor loop je zó de gezellige binnenstad in.

Download Brochure

Neem persoonlijk contact op

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Het pand is gelegen aan het begin van de Grote Houtstraat, dé winkelstraat van Haarlem. De historische binnenstad ligt direct voor de deur en biedt een scala aan winkels, restaurants, cafés en voorzieningen. Ten zuiden van het pand zijn de stadsparken Frederikspark en Haarlemmerhout te vinden, perfect om even wat ontspanning te zoeken. De ‘Spaarnestad’ zweeft een beetje tussen dorp en stad in – en precies dat is de charme van Haarlem.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend met zowel het OV, per auto of per fiets. Op 2 minuten loopafstand ligt de bushalte Tempeliersstraat met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Per auto is de kantoorruimte eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9. Op minder dan 5 minuten lopen ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’. 

Historie

De binnenstad staat vol met prachtige, monumentale stadspanden. Dit dubbele herenhuis stamt uit 1870 en is gebouwd in neorenaissance-stijl, in de tweede helft van de 19e eeuw een populaire bouwstijl.

Op de foto hiernaast, uit 1906, is het pand te zien aan de linkerkant (met de witte bollamp). Grappig detail is de trambaan, destijds reed er een tram dwars door Haarlem heen!

Bronvermelding foto: Grote Houtstraat ca. 1906, Noord-Hollands Archief

Kantoor in de binnenstad

Huurprijs

From  €195,-   Per m2 per jaar 

Oppervlakte

256 m2

Locatie

Grote Houtstraat 176, Haarlem

Parkeren

Parkeergarage Houtplein

Toilet

Ja

Keuken

Ja

Internet / Wi-Fi

Ja

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal, Heeft u interesse in het huren van het pand? Neem gerust contact met ons op of vraag brochure aan.

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51