Home Aanbod Kantoor Dreef 32
Niet beschikbaar

Dreef 32

Dit kantoorpand is gesitueerd in een monumentaal herenhuis aan de statige ‘Dreef’ in Haarlem. De vele originele details zijn goed bewaard gebleven en/of hersteld waar nodig. Het pand beschikt over ruime kamers met kenmerkende hoge plafonds en raampartijen, waardoor er volop daglichttoetreding is. Het pand is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2014, waarbij tevens alle kamers zijn voorzien van koeling.

Aan de Dreef bevindt zich restaurant en vergadercentrum La Place en in de gezellige Grote Houtstraat vind je een breed scala aan winkels en gezellige horeca. Met aan de voorzijde het park ‘Haarlemmerhout’ geniet je van een schitterend uitzicht vanuit deze kantoorlocatie.

Download Brochure

Units in dit object

Het pand heeft, naast de begane grond én souterrain, twee verdiepingen. De ruimtes zelf zijn prachtig met hoge plafonds. De kantoorruimtes zijn voorzien van een klimaatinstallatie, verlichting en geluidsinstallatie. De kantoorruimtes worden gestoffeerd en inclusief prachtige houten vloeren opgeleverd.

 

Neem persoonlijk contact op

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl
+31 (0)23 541 11 45

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Stadsparken Haarlemmerhout en Frederikspark bevinden zich op steenworp afstand en bieden een heerlijke omgeving om te ontspannen en te wandelen. Ook bevindt eetgelegenheid ‘La Place’ zich op loopafstand, ideaal om een zakelijke lunch te organiseren. Vanuit de statige Dreef ben je lopend ook zo in het levendige centrum van Haarlem.

Bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Dreef is gelegen in het hart van Haarlem. Diverse uitvalswegen zorgen ervoor dat het gebouw uitstekend bereikbaar is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Parkeren kan op het eigen, afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Met het OV is de locatie ook goed te bereiken; in de straat zelf ligt een bushalte met aansluiting op het station, en net om de hoek (Tempeliersstraat) stoppen vrijwel alle bussen die in Haarlem rijden.

Historie van Dreef 32

Het pand maakt onderdeel uit van een blok van vier herenhuizen, gebouwd in 1882 naar ontwerp van de Haarlemse architect A. van der Steur jr. Deze architect heeft ook de andere herenhuizen in het blok 24-30 ontworpen, in dezelfde neorenaissance-stijl. Ook is Van der Steur jr. verantwoordelijk voor de prestigieuze ‘nieuwbouw’ van het Teylers museum en de restauratie van de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.
Bronvermelding foto: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort/156.871

Huurprijs

From  €235,-    

per m² p.j.

Oppervlakte

300 m2

Locatie

Dreef 32, Haarlem

Parkeren

Parkeerplaatsen te koop

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf hier te vestigen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over dit monumentale kantoorpand aan de Dreef 32 te Haarlem

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl

+31 (0)23 541 11 45

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51