Home Cases VANEIGENS | SuikerSilo’s

VANEIGENS | SuikerSilo’s

Waar
De Suikersilo’s, SugarCity, Halfweg

Wat
Kantoor met karakter

Uniek
Iconische gebouwen

Wauw
Rond kantoor met diamantvormige ramen

EEN GROTER JASJE IN GROOT-AMSTERDAM

In het monumentale voormalig stadhuis in Voorburg barstten ze na tweeënhalf jaar met negen mensen uit hun jasje. Aangezien zo’n beetje iedereen uit de regio Groot-Amsterdam kwam, werd de zoektocht daar ingezet voor een nieuwe werkomgeving.

VANEIGENS – een Vlaamse uitdrukking voor ‘natuurlijk, geen probleem! – is een IT retail-specialist op het gebied van klantrelatiebeheer. Voor zowel advies, implementatie als onderhoud kun je bij ze terecht. VANEIGENS is een Salesforce-partner, maar bouwt ook eigen software voor op het Salesforce-platform. Een mensgerichte, persoonlijke aanpak, daar houden ze van. Dat vertaalt zich in een nauwe samenwerking met teams van de klant en het zeven dagen per week, twaalf uur per dag, support bieden. 

RETAILSPECIALIST DICHTBIJ DOELGROEP

Vanuit hun netwerk waren ze al geattendeerd op SugarCity. De keuze viel op een kantoor in de Suikersilo’s. Doorslaggevende redenen? ‘De prijs-kwaliteitverhouding vergeleken met een pand in Amsterdam, de reuring en de bereikbaarheid. En wat is er interessanter voor een retailspecialist dan op hetzelfde terrein als The Style Outlets te zitten?’, alsdus Boudewijn Wildeman, mede-oprichter en CEO van VANEIGENS.

EEN KWESTIE VAN EEN TELEFOONTJE OF APPJE

‘Het prettige aan Cobraspen vind ik dat ze pro-actief en helpend zijn. Een gebied in ontwikkeling komt met bouwwerkzaamheden en modder. Ondanks de matten die neergelegd waren, liepen onze mensen en klanten toch steeds met moddervoeten binnen. Dat is een kwestie van een telefoontje of een appje. Binnen drie dagen was er een apart pad gemaakt, keurig om de bouwwerkzaamheden heen. Dat bedoel ik met helpend. We hebben een prettige samenwerking met korte lijnen.’