Home Aanbod Kantoor Pakhuis
Niet beschikbaar

Pakhuis

Niet beschikbaar –  Het Pakhuis is een inspirerende kantoorruimte op toplocatie ‘SugarCity’ in Halfweg. Het pand heeft een authentieke en industriële uitstraling, met veel ruwe materialen. Toch heeft het Pakhuis ook een warme en sfeervolle uitstraling. Een van de eyecatchers is de wenteltrap in een verweerd ijzeren rond trappenhuis. Het Pakhuis is onderdeel van de suikerfabriek en ligt tegenover het station.

Neem persoonlijk contact op

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Sinds 2000 herontwikkelt Cobraspen Groep het voormalige CSM-terrein tot een bruisend, nieuw gebied onder de naam SugarCity. De SuikerSilo’s zijn al omgevormd tot moderne bedrijfsruimtes en de naastgelegen suikerfabriek is in gebruik als evenementenlocatie.

Eind 2020 opende het 20.000 m2 grote ‘Amsterdam The Style Outlets’: een high-end fashion-outlet met ruim 100 winkels. Naast retail komen er restaurants, een jachthaven, een grote supermarkt én een 400-kamers tellend hotel met ruimte voor events en congressen. Een plaats waar business en pleasure perfect samenkomen!

Bereikbaarheid

Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht of richting Alkmaar. Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg waar vier keer per uur treinen vertrekken naar Amsterdam en Haarlem. Tevens stopt buslijn 80 (Interliner) voor de deur.

Historie

Het Pakhuis is onderdeel van de voormalige suikerfabriek, waar van 1863 tot 1992 bieten werden verwerkt tot suiker. Lange tijd startten de arbeiders van de Suikerfabriek in het Pakhuis hun werkdag. In deze ruimte konden zij hun fietsen stallen en zich omkleden. In de vroegste dagen van de suikerfabriek was de smid hier gevestigd. Toen in 2011 de renovatie van het SugarCity-terrein van start ging, was het Pakhuis een van de eerste ruimtes die werd opgeknapt. Het behoud van de industriële uitstraling was het uitgangspunt.

Bronvermelding foto: A.J. van der Wal, 1986, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort/281.085 . 

Industrieel kantoorpand

Huurprijs

Price on request

Oppervlakte

Locatie

Haarlemmerstraatweg 11, Halfweg

Parkeren

Ja

Toilet

Ja

Pantry

Ja

Internet / Wi-Fi

Ja

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in het Pakhuis? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de beschikbare ruimte(s) in het Pakhuis!

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51