Home Aanbod Kantoor Nieuwe Gracht

Nieuwe Gracht

In het historische centrum van Haarlem aan de Nieuwe Gracht 74-76 staat dit volledig gerenoveerdpatriciërshuis. Tegenwoordig is dit 18e -eeuwse stadspand in gebruik als statig kantoorpand met indrukwekkende, gebeeldhouwde middenpartij met takken en trossen. In dit monumentale herenhuis bevinden zich volledig gerestaureerde kantoorruimtes met authentieke details zoals marmeren vloeren en ornamenten. Het pand heeft een stijlvolle entree met lift en statig trappenhuis en beschikt over parkeerplekken op eigen terrein.  

Voor de verhuur is momenteel circa 30 m² kantoorruimte beschikbaar op de eerste verdieping met uitzicht over de gracht en circa 77 m² kantoorruimte op de derde etage, met authentiek balkenplafond. 

Neem persoonlijk contact op

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl
+31 (0)23 541 11 45

Floor van Selms

Junior Property Manager

fvanselms@cobraspen.nl
+31 (0)6 115 129 17

Bereikbaarheid

Het pand is gelegen op een mooie zichtlocatie in het historisch centrum van Haarlem met talloze winkels en horecagelegenheden op loopafstand, nabij het treinstation van Haarlem. Met de auto is het kantoorpand eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Schiphol en Utrecht. De unieke locatie is daardoor zowel per fiets, bus als auto goed bereikbaar. 

Moderne kantoorruimtes in monumentaal pand

Huurprijs

Vanaf € 250,- per m2

Oppervlakte

30 m2 - 77 m2

Locatie

Nieuwe Gracht 74, Haarlem

Parkeren

Eigen terrein, € 1500 ex btw p.j.

Lift

Aanwezig

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in dit monumentale kantoorpand? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de kantoorruimtes!