Home Aanbod Kantoor Nieuwe Gracht
Niet beschikbaar

Nieuwe Gracht

Niet beschikbaar – In het historische centrum van Haarlem aan de Nieuwe Gracht 74-76 staat dit volledig gerenoveerdpatriciërshuis. Tegenwoordig is dit 18e -eeuwse stadspand in gebruik als statig kantoorpand met indrukwekkende, gebeeldhouwde middenpartij met takken en trossen. In dit monumentale herenhuis bevinden zich volledig gerestaureerde kantoorruimtes met authentieke details zoals marmeren vloeren en ornamenten. Het pand heeft een stijlvolle entree met lift en statig trappenhuis en beschikt over parkeerplekken op eigen terrein.  

Gesitueerd middenin de binnenstad, met talloze winkels en horecagelegenheden op loopafstand. 

Voor de verhuur is momenteel circa 30 m² kantoorruimte beschikbaar op de 1e verdieping met uitzicht over de gracht.  

Bereikbaarheid

Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie in het historisch centrum van Haarlem nabij het treinstation van Haarlem. Met de auto is het kantoorpand eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Schiphol en Utrecht. De unieke locatie is daardoor zowel per fiets, bus als auto goed bereikbaar. 

Moderne kantoorruimtes in monumentaal pand

Huurprijs

Price on request

Oppervlakte

Niet beschikbaar

Locatie

Nieuwe Gracht 74, Haarlem

Parkeren

Op eigen terrein

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf in dit monumentale kantoorpand? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de kantoorruimtes!