Home Aanbod Kantoor Houtplein 22

Houtplein 22

Het sfeervolle stadspand Houtplein 22 bevindt zich aan het begin van het stadscentrum van Haarlem. Hier ervaar je de bruisende energie van de stad. Juist behoefte aan wat rust? Maak dan een ontspannen wandeling in het groene stadspark nabij.

De kantoorruimte is voorzien van alle moderne kantoorgemakken. Zo is er een panty en toilet aanwezig. Ook beschikt het pand over een dakterras. Hier geniet je van een heerlijke pauze in de zon.

Neem persoonlijk contact op

Floor van Selms

Junior Property Manager

fvanselms@cobraspen.nl
+31 (0)6 115 129 17

Omgeving

Houtplein 22 ligt op steenworp afstand van de Grote Houtstraat. In deze bruisende straat vind je talloze winkels en horecagelegenheden. Ideaal voor een zakelijke lunch of gezellige borrel met je collega’s. Het groene stadspark Frederikspark ligt op slechts 3 minuten lopen van het kantoor. Ideaal voor een ontspannen pauzewandeling.

Bereikbaarheid

Houtplein 22 heeft een uitstekende bereikbaarheid. Via de N205 met aansluiting op de A9 ben je zo bij Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Ook met het OV is deze locatie goed bereikbaar. Op nog geen minuut loopafstand bevinden zich meerde bushaltes met directe verbindingen tussen Haarlem Station, Amsterdam en Amstelveen.

Werken in een bruisende

Huurprijs

€195 per m2

Oppervlakte

110 m2

Locatie

Houtplein 22, Haarlem

Parkeren

Parkeergarage Houtplein

Toilet

Ja

Pantry

Ja

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een uniek bedrijfspand, spraakmakende kantoorruimte of courante winkelruimte, Cobraspen heeft het allemaal. Interesse in het huren van dit kantoor? Neem gerust contact met ons op.

Floor van Selms

Junior Property Manager

fvanselms@cobraspen.nl

+31 (0)6 115 129 17