Home Aanbod Kantoor Dreef 36

Dreef 36

Dit schitterende monumentale herenhuis is gelegen op één van de mooiste locaties van Haarlem en op steenworp afstand van het centrum. Het karakteristieke pand is gebouwd in neorenaissance-stijl en kenmerkt zich door de hoge plafonds en ruime kamers. Aan de voorzijde van het kantoor heb je een prachtig uitzicht over stadspark de ‘Haarlemmerhout’. Eenieder die dit kantoorpand betreedt, wordt gegrepen door de tijdloze klasse die het pand uitstraalt.

In dit pand is 540 m2 (VVO) kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De vele originele details, zoals glas in lood en geornamenteerde plafonds, zijn uitstekend bewaard gebleven en geven de riante ruimtes sfeer. Tegelijkertijd zijn alle moderne (kantoor)voorzieningen aanwezig in Dreef 36.

Download Brochure

Neem persoonlijk contact op

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl
+31 (0)23 541 11 45

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl
+31 (0)6 19 18 98 51

Omgeving

Stadsparken Haarlemmerhout en Frederikspark bevinden zich op steenworp afstand en bieden een heerlijke omgeving om te ontspannen en te wandelen. Ook bevindt eetgelegenheid ‘La Place’ zich op loopafstand, ideaal om een zakelijke lunch te organiseren. Vanuit de statige Dreef ben je lopend ook zo in het levendige centrum van Haarlem.

Bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Dreef is gelegen in het hart van Haarlem. Diverse uitvalswegen zorgen ervoor dat het gebouw uitstekend bereikbaar is, zowel met de auto, als het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw heeft een directe verbinding met de N205 met aansluiting op de A9 richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Parkeren kan op het eigen, afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde. Met het OV is de locatie ook goed te bereiken; in de straat zelf ligt een bushalte met aansluiting op het station, en net om de hoek (Tempeliersstraat) stoppen vrijwel alle bussen die in Haarlem rijden.

Historie

Het pand maakt onderdeel uit van een blok van vier herenhuizen, gebouwd in 1882 naar ontwerp van de Haarlemse architect A. van der Steur jr. Deze architect heeft ook de andere herenhuizen in het blok 24-30 ontworpen, in dezelfde neorenaissance-stijl. Ook is Van der Steur jr. verantwoordelijk voor de prestigieuze ‘nieuwbouw’ van het Teylers museum en de restauratie van de Grote of St. Bavokerk in Haarlem.

Bronvermelding foto: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Amersfoort/156.871

 

Monumentaal kantoorpand

Huurprijs

Price on request

Oppervlakte

540 m²

Locatie

Dreef 36, Haarlem

Parkeren

Op eigen terrein

Toilet

Ja

Keuken

Ja

Internet / Wi-Fi

Ja

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf hier te vestigen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over dit monumentale kantoorpand aan de Dreef 36.

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl

+31 (0)23 541 11 45

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51