Home Aanbod Woning Kingfisher Koningslaan – 39A

Koningslaan – 39A

Dit mondaine appartement op de begane grond beschikt over een souterrain en een riante tuin. Via de hal met toilet stap je via twee openslaande deuren de royale woonkamer in. De ramen met uitzicht op de tuin zorgen voor aangenaam veel lichtinval in de woning. De ruime keuken kan zowel via de hal als via de woonkamer worden bereikt. Op de begane grond bevindt zich ook de eerste slaapkamer.

In het souterrain bevinden zich nog twee slaapkamers. De ruime master bedroom beschikt over een badkamer en suite, welke is voorzien van een hoekbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Via schuifdeuren is de binnenplaats bereikbaar. De andere slaapkamer in het souterrain is wat kleiner dan de andere twee slaapvertrekken en is (o.a.) ideaal voor logés. De algemene badkamer is via de hal in het souterrain toegankelijk en beschikt over een inloopdouche en dubbele wastafel. Het souterrain beschikt verder over een ruimte voor de wasmachine, droger en een berging.

Het over twee verdiepingen verdeelde appartement beschikt over een prachtige tuin in Japanse stijl. Dit is een verwijzing naar de jaren ‘60 toen de Japanse stijl erg populair was. De tuin is speels qua inrichting en vorm en loopt half rondom het appartement.

  • Eigen grond
  • Japans ingerichte tuin
  • Binnenplaats in het souterrain
  • Privé berging
  • Fietsenstalling.
  • Bij het Vondelpark
Afbeelding 5 betreft een impressie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Specificaties

Prijs

Price on request k.k.

Oppervlakte

159 m2

Locatie

Amsterdam

Parkeren

Middels vergunning

Buitenruimte

Tuin en binnenplaats

Ben je geïnterreseerd?

Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over ‘Kingfisher’ en de beschikbare appartementen.