Home Aanbod Woning De Zanderij Appartement 6

Appartement 6

Dit appartement is gelegen op de tweede etage van het nieuwbouwgedeelte en bereikbaar met zowel de lift als trap. De woonkeuken is ruim en licht dankzij de grote raampartijen. Het aangrenzende balkon is bereikbaar via twee openslaande deuren.

De woning heeft een ruime slaapkamer en nog een extra kamer die gebruikt kan worden als werk- of logeerkamer. De ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche is bereikbaar via de hal. Daar vinden we ook een separaat toilet en een wasruimte.

Andere woningen in object

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar. Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon.

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl
023 541 00 41

Specificaties

Prijs

Op aanvraag

Oppervlakte

96 m²

Buitenruimte

Balkons

Parkeren

Op eigen terrein

Ben je geïnteresseerd?

De Zanderij is nu in de verkoop!

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met DMC Makelaars. Zij kunnen je ook verder helpen met vragen.

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl

023 541 00 41