Home Aanbod Woning De Zanderij Appartement 4

Appartement 4

Appartement nummer 4, op de eerste verdieping van het nieuwe pand telt eveneens drie kamers. De woning is via de trap of lift bereikbaar. De woonkeuken is ruim en het aangrenzende balkon is via twee openslaande deuren toegankelijk. De keuken is voorbereid en kan worden afgebouwd naar eigen smaak.

Aan de voorkant bevinden zich een slaapkamer en een werk-/logeerkamer. Centraal in het appartement is een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een separaat toilet en een wasruimte.

Andere woningen in object

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar. Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon.

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl
023 541 00 41

Specificaties

Prijs

Op aanvraag

Oppervlakte

93 m²

Buitenruimte

Terras

Parkeren

Op eigen terrein

Ben je geïnteresseerd?

De Zanderij is nu in de verkoop!

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met DMC Makelaars. Zij kunnen je ook verder helpen met vragen.

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl

023 541 00 41