Home Aanbod Woning De Zanderij Appartement 11

Appartement 11

Driekamerappartement nummer 11 is gesitueerd op de tweede verdieping van het bestaande pand uit 1924. De woning is bereikbaar via de trap of lift. Bij binnenkomst in de hal zit de riante woonkamer/woonkeuken aan de rechterkant. Een fijne en lichte ruimte dankzij de ramen en de openslaande deuren met glazen puien, die toegang geven tot het balkon.

In de woonkeuken is de keuken voorbereid, om naar wens af te bouwen. Ook is er een aparte ruimte voor de wasmachine. Een separaat toilet bevindt zich in de hal. De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorkant van de woning en beide hebben een aangrenzende badkamer. De kleinere slaapkamer heeft toegang tot het Franse balkon aan de voorzijde.

Andere woningen in object

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar. Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon.

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl
023 541 00 41

Specificaties

Prijs

Op aanvraag

Oppervlakte

102 m²

Buitenruimte

Balkon

Parkeren

Op eigen terrein

Ben je geïnteresseerd?

De Zanderij is nu in de verkoop!

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met DMC Makelaars. Zij kunnen je ook verder helpen met vragen.

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl

023 541 00 41