Home Aanbod Woning De Zanderij Appartement 10

Appartement 10

Appartement 10 is gelegen op de ‘bel-etage’ van het bestaande pand en telt drie kamers. Omdat de woning op een hoek zit, heeft de woonkeuken veel daglicht dankzij de vele ramen. De woonkeuken biedt toegang naar het terras die de hele breedte van het appartement beslaat.

De keuken is alvast voorbereid en in de woonkamer is nog een aparte wasruimte/berging te vinden. Er zijn twee ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer met ruime inloopdouche. In de hal zit een separaat toilet.

Andere woningen in object

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar. Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon.

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl
023 541 00 41

Specificaties

Prijs

Op aanvraag

Oppervlakte

106 m²

Buitenruimte

Terras

Parkeren

Op eigen terrein

Ben je geïnteresseerd?

De Zanderij is nu in de verkoop!

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met DMC Makelaars. Zij kunnen je ook verder helpen met vragen.

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl

023 541 00 41