Home Aanbod Woning De Zanderij Appartement 1

Appartement 1

Het eerste appartement ligt op de begane grond van het nieuwbouwgedeelte en telt drie kamers. Bij binnenkomst arriveer je in een ruime hal, die alle kamers ontsluit.

De woonkeuken is licht door de grote raampartijen en openslaande deuren naar het terras. De keuken is voorbereid en kan naar eigen wens worden gerealiseerd.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het pand en beschikken elk over een badkamers en-suite met inloopdouche. De badkamer in de master bedroom heeft bovendien een eigen toilet. Terug in de hal zit nog een apart gastentoilet en een wasruimte.

Andere woningen in object

De Zanderij huist veertien appartementen in het luxe segment. De woningen zijn ruim, licht en vervullen de behoefte aan comfortabel wonen. Aan de buitenkant verschillen de panden bijna een eeuw in leeftijd, eenmaal binnen zijn de verschillen minimaal. Het bestaande gedeelte telt drie woonlagen, waar het nieuwe deel er vier telt. Een herinnering aan vervlogen tijden, toen in voorname huizen een bel-etage de hoofdetage was, bereikbaar via een monumentale trappenpartij aan de buitenzijde van het gebouw. De woningen zijn zowel per lift als trap bereikbaar. Ieder appartement heeft een buitenruimte op het zuiden, afhankelijk van de woonlaag variërend van een terras of balkon.

NEEM PERSOONLIJK CONTACT OP

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl
023 541 00 41

Specificaties

Prijs

Op aanvraag

Oppervlakte

103 m²

Buitenruimte

Terras

Parkeren

Op eigen terrein

Ben je geïnteresseerd?

De Zanderij is nu in de verkoop!

Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met DMC Makelaars. Zij kunnen je ook verder helpen met vragen.

DMC Makelaars

DMC Makelaars Overveen

overveen@dmcmakelaars.nl

023 541 00 41