Home Aanbod Bedrijfsruimte Teilingen 1 Teilingen 2.4

Teilingen 2.4

Wie binnenstapt in het luxe complex van ‘Teilingen Residence’ voelt zich meteen welkom. De kantoren zijn modern en smaakvol ingericht, met genoeg ruimte om er een persoonlijke touch aan te geven. Dit kantoor op de eerste etage biedt een prachtig uitzicht op de groene omgeving van Amsterdam – Buitenveldert. Zo voelt elke werkdag als een frisse start.

De kantoorruimtes zijn modulair te huur. Indien er meer ruimte is gewenst kunnen er units worden bijgehuurd, tot maximaal 2.085 m2.

De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke situatie en dienen ter impressie.

Omgeving

Teilingen Residence is gelegen in een heerlijk groene omgeving in Buitenveldert, op slechts enkele minuten van de Zuidas en de ring van Amsterdam. Deze omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je heerlijk wandelen in het Amsterdamse Bos – gelegen op loopafstand! In het luxe winkelcentrum ‘Gelderlandplein’ vind je naast de supermarkt ook luxe boetiekjes en speciaalzaken. De binnenstad van Amsterdam is goed bereikbaar met het OV vanaf station Zuid of natuurlijk op de fiets!

Specificaties

Prijs

€ 275 per m2 p.j.

Oppervlakte

210 m2

Locatie

Amsterdam

Servicekosten

€ 25 per m2 p.j.

Voorschot elektra

€ 10 per m2 p.j.

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Teilingen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de kantoorruimtes!

Nora Chouli

Commercial Property Manager

nchouli@cobraspen.nl

+31 (0)23 541 11 45