Home Aanbod Bedrijfsruimte Kennemerplein 20 Geheel pand

Geheel pand

Dit monumentale kantoorgebouw aan het Kennemerplein 20 beschikt over een all-in kantorenconcept in Haarlem. De luxe entree met glazen puien en marmeren vloer zorgt voor een mooi visitekaartje bij binnenkomst. De ruimtes zelf zijn modern en recent ge-upgrade en naar wens in te richten. Elke verdieping voorzien van een pantry en een toiletgroep. Daarbij zijn er nog een lift en topkoeling aanwezig. Het kantoorgebouw is inclusief eigen afgesloten parkeerterrein met 14 parkeerplaatsen, je parkeert dus voor de deur. Absolute pré aan dit kantoor is de uitstekende locatie direct naast Haarlem station.

 

 

Omgeving

Het pand is gelegen aan het statige Kennemerplein in het centrum van Haarlem. De sfeervolle binnenstad ligt op loopafstand met een ruim aanbod winkels, restaurants, cafés en voorzieningen. Tegenover het kantoor ligt stadspark ‘De Bolwerken’, perfect om even wat ontspanning te zoeken. De ‘Spaarnestad’ zweeft een beetje tussen dorp en stad in – en precies dat is de charme van Haarlem.

All-in kantoorruimtes

Prijs

225 per m2 p.j.

Oppervlakte

703 m2 VVO

Locatie

Kennemerplein 20, Haarlem

Ruimtes

Vergaderzalen

Parkeren

1500 per plaats p.j.

Internet

Glasvezel

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf bij Office Hotel – Kennemerplein 20? Bekijk de Office Hotel website voor de beschikbaarheid en om een kantoorruimte te reserveren.

Zino Prins

Real Estate Business Development

zprins@cobraspen.nl

+31 (0)6 19 18 98 51