Home Aanbod Kantoor Kennemerplein 20

Kennemerplein 20

Dit monumentale kantoorgebouw aan het Kennemerplein 20 is onderdeel van Office Hotel; een all-in kantorenconcept in Haarlem. Er worden kant-en-klare kantoorunits aangeboden in combinatie met een all-in servicepakket. Hierdoor kun jij je als ondernemer vooral bezighouden met je bedrijf! De luxe entree met glazen puien en marmeren vloer zorgt voor een mooi visitekaartje bij binnenkomst. De ruimtes zelf zijn modern en naar wens in te richten. Absolute pré aan dit kantoor is de uitstekende locatie direct naast Haarlem station.

Units in dit object

De kantoorruimtes in Office Hotel – Kennemerplein 20 zijn modern en hebben een verzorgde uitstraling. Het kantoor is verder voorzien van alle moderne kantoorgemakken, zoals supersnel internet met eigen IP-adres, vergaderruimtes die perfect zijn voor meetings en presentaties en wekelijkse schoonmaak. De units variëren in grootte van ca. 15 m2 tot 70 m2. Hierdoor is er altijd wel een kantoor dat bij jouw zakelijke wensen past!

Neem persoonlijk contact op

Omgeving

Het pand is gelegen aan het statige Kennemerplein in het centrum van Haarlem. De sfeervolle binnenstad ligt op loopafstand met een ruim aanbod winkels, restaurants, cafés en voorzieningen. Tegenover het kantoor ligt stadspark ‘De Bolwerken’, perfect om even wat ontspanning te zoeken. De ‘Spaarnestad’ zweeft een beetje tussen dorp en stad in – en precies dat is de charme van Haarlem.

Bereikbaarheid

Kennemerplein 20 is gelegen direct naast Haarlem station is perfect te bereiken met de trein, bus, auto en fiets. Langs het plein loopt de N200. Er zijn parkeerplaatsen op het eigen terrein en er is een beveiligd fietsenhok. Bezoekers die met de auto komen kunnen deze gemakkelijk parkeren in de tegenovergelegen parkeergarage van het station.

Historie

Het Kennemerplein is in 1677 ontstaan als het Plein bij de Kennemer- of Nieuwpoort. De poort werd in 1677 gebouwd naar ontwerp van Jacques Leijh – de stadsarchitect van Haarlem. Tussen 1860 – 1870 werd de poort afgebroken en vervangen door het stadspark ‘De Bolwerken’ naar ontwerp van Jan David Zocher, welke tegenover het pand ligt. Het stadspark ‘De Bolwerken’ is aangelegd op de voormalige vestingwerken aan deze zijde van de stad.

Het pand zelf werd in 1994 getroffen door een hevige brand. Zo heftig, dat velen dachten dat het gemeentelijke monument niet meer te redden viel. Cobraspen ging de uitdaging aan en restaureerde het pand volledig. Na een restauratie van drie jaar werd het pand omgetoverd tot een prachtige kantoorvilla.

Bronvermelding foto: Poppe de Boer, 1997, Noord-Hollands Archief

All-in kantoorruimtes

Huurprijs

From  €225,-    

Oppervlakte

v.a. 12 m2

Locatie

Kennemerplein 20, Haarlem

Parkeren

Op eigen terrein of garage

Ruimtes

Vergaderzalen

Lunchfaciliteiten

Keuken

Internet / Wi-Fi

Glasvezel

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf bij Office Hotel – Kennemerplein 20? Bekijk de Office Hotel website voor de beschikbaarheid en om een kantoorruimte te reserveren.