Home Aanbod Kantoor Florapark 4

Florapark 4

Florapark 4 is een prachtige kantoorvilla gelegen op loopafstand van het centrum en omgeven door diverse stadsparken. Het pand heeft de status van Rijksmonument en is kenmerkend voor de omgeving. Enkele jaren terug is Florapark 4 volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke details, waarmee het pand voldoet aan alle moderne maatstaven. Parkeren kan op eigen terrein, er zijn 22 parkeerplekken aanwezig.  

Voor de verhuur is momenteel circa 893 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over vier verdiepingen. De entree is voorzien van authentieke marmeren plavuizen en het originele houten trappenstelsel valt direct op. Hier zijn vier kantoorruimtes gerealiseerd, twee met serres. De ruimtes zijn heerlijk licht en kijken uit op de groene tuin.

Op de eerste verdieping zijn vijf kantoorruimtes te vinden, drie ruimtes hebben een aansluitend balkon.

De bovenste verdieping, gelegen op de tweede verdieping, beschikt over vier ruime kantoorruimtes. Deze verdieping wordt gekenmerkt door de houtenbalken van het dakspant, die de ruimtes extra sfeer geven. Ook is op deze verdieping een toiletgroep gevestigd en een pantry.

De laatste verdieping, bevindt zich in het souterrain. Hier zitten nog eens twee kantoorruimtes, een archiefruimte, nog een toiletgroep en een gezellige keuken.

Neem persoonlijk contact op

Omgeving

Het stadspark De Hout bevindt zich op steenworp afstand van het pand en biedt een heerlijke omgeving om te ontspannen en te wandelen. Voor winkels, restaurants en cafés is het stadscentrum van Haarlem de aangewezen plek, op zo’n 5 á 10 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid

Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie in het hart van Haarlem ter hoogte van stadspark ‘De Hout’. Daarnaast ligt het kantoorgebouw aan de provinciale weg N205, welke een directe verbinding heeft met autowegen A5 en A9. De unieke locatie is daardoor zowel per fiets, bus als auto goed bereikbaar.

Historie

In 1889 vrijstaande villa in neo-renaissancistische stijl. De villa, gelegen aan de oostzijde van het Florapark, is ontworpen door de architect F.G. Haitsma Mulier in opdracht van jonkheer Pieter Quarles van Ufford. In de plint van de erker bevindt zich een jaartalsteen met het bouwjaar 1889.

Het Florapark werd in 1873 door L.P. Zocher ontworpen en maakte onderdeel uit van een plan voor de aanleg en bebouwing van het Hazepatersveld.

Monumentaal kantoorpand

Huurprijs

Op aanvraag

Oppervlakte

893 m²

Locatie

Florapark 4, Haarlem

Parkeren

22 parkeerplaatsen

Toilet

Ja

Keuken

Ja

Servicekosten

€ 20,- per m² / p.j. excl. BTW

Neem vrijblijvend contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf hier te vestigen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over dit monumentale kantoorpand.